Vali Aktaş Yenice İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Yenice ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Vali İlhami Aktaş, ilçenin yönetim ve adalet birimlerini ziyaret etti.

889

Yenice ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Vali İlhami Aktaş, öncelikle Yenice Kaymakamlığını ziyaret etti. Yenice Kaymakamı Musa Göktaş ve Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar'dan, ilçede meydana gelen son deprem ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Vali Aktaş, geçmiş olsun dileklerini ileterek, ekiplere çalışmalarında başarılar diledi.

Başarılar diledi

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Aktaş, ilçedeki kamu hizmet birimlerini inceledi ve burada görev yapan personelle bir araya geldi. Personelin özverili çalışmalarını takdir eden Vali Aktaş, başarılar diledi ve desteklerinin süreceğini belirtti.

Hakim ve savcıları ziyaret etti

Yenice Adliyesi'ni de ziyaret eden Vali Aktaş, burada görev yapan hakim ve savcılarla bir araya geldi. Adaletin sağlanması için özveriyle çalışan bu önemli kurumun temsilcilerine teşekkür eden Vali Aktaş, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretler sırasında Vali İlhami Aktaş’a, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir eşlik etti.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş