Vali Aktaş, TSE-ISO Belgeli Tek Okul Hüseyin Akif Terzioğlu Anaokulu'nu Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından ISO belgesini almaya hak kazanan Hüseyin Akif Terzioğlu Anaokulu'nu ziyaret etti.

735

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Türk Standartları Enstitüsü'nün 3 farklı belgesini almaya hak kazanmış olan Hüseyin Akif Terzioğlu Anaokulu'nu ziyaret etti. İl genelinde 393 resmi ve özel okul arasında tek, ülke genelinde ise 71,000 resmi ve özel okul arasında 8. okul/kurum olma başarısını elde eden bu okul, Vali Aktaş'ın dikkatini çekti.

TSE Kalite Yönetimi ve ISO Çalışmaları Üzerine Bilgilendirme

Okul ziyareti sırasında Vali Aktaş, Okul Müdürü Murat Karakaya'dan TSE kalite yönetimi ve ISO çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Bu belgelerin önemi ve okuldaki başarılar hakkında bilgilendirilen Vali, okul yönetimini ve personelini tebrik etti.

Derslik Gezisi ve Öğrenci İlgisi

Derslikleri de gezen Vali Aktaş, minik öğrencilerle birebir ilgilendi. Öğrencilerle sohbet eden Vali, onların eğitim durumu hakkında bilgi aldı ve öğretmenlerinden faaliyetler hakkında detaylı bilgiler edindi.

Öğretmenlerle Görüşme ve Destek

TOKİ Hüseyin Akif Terzioğlu Anaokulu öğretmenleriyle de bir araya gelen Vali Aktaş, onlara görevlerinde başarılar diledi ve okuldaki eğitim faaliyetlerine desteklerinin devam edeceğini belirtti.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş