Vali Aktaş, MÜSİAD İftar Programına Katıldı

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Çanakkale Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

606

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Çanakkale Şubesi'nin düzenlediği iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Akşamın bereketiyle dolu buluşmada, Vali Aktaş, Ramazan ayının manevi atmosferinde, İftar öncesinde vatandaşlarla bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Vali İlhami Aktaş'ın Ramazan Mesajı

Vali Aktaş, katılımcılara hayırlı Ramazanlar dileyerek, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve akşam ezanının okunmasının ardından oruçlarını birlikte açtı. Aktaş, vatandaşlarla yakından ilgilenerek, onların taleplerini dinledi ve Ramazan'ın manevi atmosferinde birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.

Teşekkür ve İyi Dilekler

İftar programını düzenleyen MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Eyüp Tan ve yönetim kuruluna teşekkür eden Vali Aktaş, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Tan ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Aktaş'a katılımları ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Duaların edilmesinin ardından, İftar programı sona erdi.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş