Vali Aktaş, Karagömlek Köyü'nde İncelemelerde Bulundu

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ile birlikte, Ezine İlçesi'ne bağlı Karagömlek köyünde önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

933

Ezine İlçesi'ni ziyaret eden Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Karagömlek köyünde incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz'ın da eşlik ettiği ziyarette Vali Aktaş, köy muhtarı Selahattin Ersöz ile bir araya gelerek köyün genel durumu, sorunları ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Vali Aktaş, Köy Halkının Sorunlarını Dinledi

Vali İlhami Aktaş, köy sakinleriyle yapılan samimi sohbetlerde istek ve ihtiyaçlarını dinleyerek, köylere en iyi hizmetleri sunma çabalarını vurguladı. Misafirperverliklerinden dolayı köy sakinlerine teşekkür eden Vali Aktaş, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Karagömlek köyü sakinleri ise Vali İlhami Aktaş'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti. Vali Aktaş'ın, köylerinin sorunlarına gösterdiği yakın ilgi, köy halkı tarafından takdirle karşılandı.

(Esra Güller)

Paylaş