Bütün; "Vatanseverliğin ve kahramanlığın simgesi gazilerimiz"

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımlayan Emrah Bütün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e verilen "Mareşal" rütbesi ve "Gazi" unvanının önemine vurgu yaptı.

257

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, ülkemizin kahraman gazilerine olan minnet ve şükran duyguları bir kez daha dile getiriliyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e "Mareşal" rütbesi ve "Gazi" unvanının verildiği bu anlamlı gün, her yıl ülkemizde coşkuyla kutlanıyor. Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Emrah Bütün, vatanı için canını hiçe sayan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anarken, hayatta olan gazilere de şükranlarını sundu.

Milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri Kahraman Gazilerimiz diyen Bayramiç Kaymakamı Emrah Bütün’ün Gaziler günü mesajı;"19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e ''Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı'' verilmiştir. Bu tarih aynı zamanda devletimizin ve milletimizin gazilerimize duyduğu minnet ve şükran duygularının bir ifadesi olarak ülkemizde her yıl “Gaziler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri Kahraman Gazilerimiz, ülkemizin her bir karış toprağında, vatanını, bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmemiş ve Aziz Şehitlerimizle birlikte bu vatanı bizlere emanet etmiştir.

19 Eylül’ün yurdumuzun her yerinde “Gaziler Günü” olarak kutlanması, bizlere; yurt içinde ve yurt dışında yazdıkları kahramanlık destanlarına her gün bir yenisini ekliyor olmalarıyla iftihar ettiğimiz kahraman şehitlerimize ve gazilerimize karşı olan vefa borcumuzu bir nebze de olsa sunma imkânı vermektedir.

Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğu inancıyla, Devletimizin tüm imkanlarıyla yanlarında olduğunu bir kez daha ifade ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
#Bütün; "Vatanseverliğin ve kahramanlığın simgesi gazilerimiz" 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımlayan Emrah Bütün #Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e verilen "Mareşal" rütbesi ve "Gazi" unvanının önemine vurgu yaptı. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle #ülkemizin kahraman gazilerine olan minnet ve şükran duyguları bir kez daha dile getiriliyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e "Mareşal" rütbesi ve "Gazi" unvanının verildiği bu anlamlı gün #her yıl ülkemizde coşkuyla kutlanıyor. Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Emrah Bütün #vatanı için canını hiçe sayan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anarken #hayatta olan gazilere de şükranlarını sundu. Emrah Bütün’ün Gaziler günü mesajı;"19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e ''Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı'' verilmiştir. Bu tarih aynı zamanda devletimizin ve milletimizin gazilerimize duyduğu minnet ve şükran duygularının bir ifadesi olarak ülkemizde her yıl “Gaziler Günü” olarak kutlanmaktadır. Milletimizin medarı iftiharı #vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri Kahraman Gazilerimiz #ülkemizin her bir karış toprağında #vatanını #bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmemiş ve Aziz Şehitlerimizle birlikte bu vatanı bizlere emanet etmiştir. 19 Eylül’ün yurdumuzun her yerinde “Gaziler Günü” olarak kutlanması #bizlere; yurt içinde ve yurt dışında yazdıkları kahramanlık destanlarına her gün bir yenisini ekliyor olmalarıyla iftihar ettiğimiz kahraman şehitlerimize ve gazilerimize karşı olan vefa borcumuzu bir nebze de olsa sunma imkânı vermektedir. Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğu inancıyla #Devletimizin tüm imkanlarıyla yanlarında olduğunu bir kez daha ifade ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere #vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor #hayatta olan gazilerimize de sağlıklı #uzun ömürler diliyorum” dedi.
Paylaş