Lapseki Belediyesi’nden çocuklara ara tatil sürprizi!

Lapseki Belediyesi, ara tatilde çocuklara eğlence dolu bir program hazırladı. Kapalı Pazar Yerinde gerçekleştirilen etkinlikler, çocukların hem öğrenmesini hem de eğlenmesini sağladı.

733

Etkinliklerin son gününde, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Hasan Engin ve yönetim kurulu üyeleri de çocuklarla bir araya geldi. Çocukların eğlencelerine ortak olan başkanlar, onlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Lapseki Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ara tatil eğlence programı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte başladı. Çocuklara unutulmaz anlar yaşatan program, büyük beğeni topladı.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Lapseki’de yaşayan çocuklarımız her şeyin en güzeline layık. Bu güne kadar elimizden geldiği kadar onların eğlenmesi için, güzel zaman geçirebilmeleri için her türlü imkanı sunmaya çalıştık. Her sene olduğu gibi yine bu senede ara tatilde çocuklarımızın eğlenmeleri için Kapalı Pazar Yerinde çok güzel bir ortam hazırladık. Bu ara tatilde ise biraz daha detaylı olarak çocuklarımıza farklı seçenekler sunduk. Gerçekten çok güzel bir ortam oluştu. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için en büyük ödül” dedi.

(İHA)
Paylaş