Kurban Bayramı trafiği için tedbirler alındı

Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapılan toplantıda, bayram süresince trafik yoğunluğunu ve kazaları önlemek için alınan tedbirler görüşüldü.

819

İl Trafik Komisyonu toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya; Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Karayolları 142. Şube Şefi Orhan Yıldız, Çanakkale Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Çanakkale Ticaret Odası Başkanlığı Ersin Kahraman, ilgili kurum müdürleri, emniyet ve jandarma personeli katıldı.

Toplantıda, kurban bayram tatili nedeniyle artacak olan taşıt trafiğinden vatandaşlarımızın trafik yoğunluğundan etkilenmemeleri, trafik kazalarının önlenmesi amacıyla alınan ve alınacak trafik tedbirlerin değerlendirildi. Kurban bayramı dolayısıyla vatandaşların sadece trafik güvenliği konusunda değil her anlamda huzurlu, güvenli bir ortamda tatillerini geçirmelerini için ilgili tüm kurumlarca gereken tedbirlerin alındığını belirten Vali İlhami Aktaş, “Trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyor, vatandaşlarımızın kurban bayramı kutluyorum”dedi. İl trafik komisyonu toplantısı gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasıyla sona erdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş