Göktaş; Agonya Bölgesinde

Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, Agonya Bölgesi’olarak bilinen altı köyde geniş kapsamlı ziyaret ve incelemelerde bulundu.

747

Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, bölgedeki köylerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve yürütülen projelerin son durumunu incelemek amacıyla köylere geniş kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakam Göktaş'a bu ziyaretlerinde İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği yetkilileri de hazır bulundu. Kaymakam Göktaş ilk ziyaretini Kurtlar’a yaparak, sırasıyla Reşadiye, Hıdırlar, Örencik, Aşağıçavuş ve Oğlanalanı köylerini ziyaret ederek, köylerde yapılan yol ve içme suyu projelerinin yerinde işnceleyerek, köylerin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret esnasında, Kaymakam Göktaş ve beraberindeki heyet, yakın zamanda tamamlanmış olan projelerle birlikte halen yapımı devam eden projeleri de yerinde görme fırsatı buldu. Bu projelerin köylere sağladığı katkılar ve projelerin ilerleyişi hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı. Özellikle yol ve içme suyu projelerinin, köylerin yaşam kalitesini artırma noktasında ne denli önemli olduğu vurgulayan Göktaş, köylerdeki genel durumu ve mevcut ihtiyaçları değerlendirerek, köylerin gelecekteki süreçlerini de gözden geçirmiş oldu.

Aşağıçavuş Köyü’nde devam eden yol bakım ve tamir işlerinin incelemesinde Kaymakam Göktaş’a, Kalkım Belediye Başkanı Zeynep Çelik de eşlik etti. Kaymakam Göktaş ve Başkan Çelik, köyde yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alarak çalışmalarda emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş