Eğitim Bir-Sen Çanakkale 2 Nolu Şubesi Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

Eğitim Bir-Sen Çanakkale 2 Nolu Şube Başkanı Saime Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, sendikanın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Vali Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

756

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Eğitim Bir-Sen Çanakkale 2 Nolu Şube Başkanı Saime Kılıç ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyarette, sendikanın yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İş birliği içerisinde olacakları belirtildi

Eğitim Bir-Sen Çanakkale 2 Nolu Şube Başkanı Saime Kılıç, yönetim kurulu üyeleri Alper Akarken, Yunus Emre Aygül, Özge Gülme, İrfan Ekrem Ulutürk, Tamer IŞIK ve Kemalettin Derin ile birlikte Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Eğitim Bir-Sen Çanakkale 2 Nolu Şubenin eğitim çalışanlarının hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek için yaptığı faaliyetler ve hayata geçirdiği projeler hakkında Vali Aktaş’a bilgi sunuldu. Vali Aktaş, sendikanın çalışmalarını takdirle karşıladığını ve eğitim kalitesinin artırılması için iş birliği içinde olacaklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aktaş, Eğitim Bir-Sen Çanakkale 2 Nolu Şube Başkanı Saime Kılıç ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş