Çanakkale 'Sürdürülebilir Yeşil Kalkınma Ekoloji Bilinci' için bir arada

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), 'Sürdürülebilir Yeşil Kalkınmada Ekoloji Bilinci: Üniversiteler ve Yerel Aktörlerin İşbirliği Projesi'ni tanıttı.

1716

ÇOMÜ tarafından hayata geçirilen 'Sürdürülebilir Yeşil Kalkınmada Ekoloji Bilinci: Üniversiteler ve Yerel Aktörlerin İşbirliği Projesi'nin lansman toplantısı, Anadolu Hamidiye Tabyaları Fuaye Alanı Hangar Binası'nda yapıldı.Projenin amacı, üniversiteler ve yerel aktörler arasında ekoloji bilincini artırmak ve yeşil dönüşümü desteklemek.

Projenin lansman toplantısı, Anadolu Hamidiye Tabyaları Fuaye Alanı Hangar Binası’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Şehit Yakınları, Akademisyenler ve davetliler katıldı.

Toplantıda konuşan Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İpek, projenin kapsamı, faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Ecounıty Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Erdal Eroğlu ise projenin önemine ve katkılarına değindi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş