Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Minik Kalplere Yeni Yıl Sürpriziyle Işık Saçtı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü tarafından yeni yıl sürpriziyle kalpleri ısıttı.

1194

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, kentteki minikleri unutmayarak yeni yıl sürprizleriyle buluşturdu. Koordinatör Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın liderliğindeki ekipler, geleneksel etkinlikleri kapsamında hazırlanan hediyeleri miniklerin evlerine ulaştırdı. Bu özel anı gönüllü öğrencilerle birlikte yaşatan ekip, yüzleri gülümseten etkinlikle ilgili duygularını paylaştı.

Minik Kalplere Ulaşan Hediyeler

Her yıl düzenlenen bu özel etkinlikte, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü ekipleri tarafından hazırlanan oyuncaklar, Koordinatör Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın koordinasyonunda miniklere ulaştırıldı. Ilgın, bu anlamlı etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Bizler, yılın her günü yüzlerde oluşacak küçük bir tebessüm için ekibimizle birlikte çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu etkinlik kapsamında miniklerimize hazırlamış olduğumuz hediyelerimizi ulaştırarak, yılın son gününü ve yeni yılın geri kalanını mutlu geçirmelerini temenni ediyoruz."

“Ülkemizin ve kentimizin yeni yılda sağlık, barış dolu günler geçirmesini diliyorum”

Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Ilgın, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bu vesileyle, ülkemizin ve kentimizin yeni yılda sağlık, barış dolu günler geçirmesini diliyorum” dedi.(Damla Yeltekin)

Paylaş