Çanakkale için Çanakkaleliler anlatacak!

Çanakkale Belediyesi, 2025-2025 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları için anket çalışması düzenleyecek. Çalışmalar kapsamında düzenlenecek ankette, vatandaşlar kent için isteklerini dile getirecek.

846

Çanakkaleliler, Çanakkale’nin gelişmesi için katkı sağlayabilecek. Çanakkale Belediyesi’nin düzenlediği anket çalışması kapsamında, 2025-2029 yıllarını kapsayan çalışmalar vatandaşların isteklerine yönelik şekillenecek.

Kentin gelişmesinde katkıda bulunun!

Çanakkale Belediyesi paylaştığı duyuruda “2025-2029 Stratejik Plan hazırlık çalışmalarımızda amaç ve hedeflerimizin belirlenmesi, hizmet kalitemizin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan “Vatandaş Memnuniyet ve Geleceğe Bakış Anketi” ile kentimizin 5 yılına katkıda bulunabilirsiniz.

Anket çalışması ile hemşehrilerimizin görüş, öneri, talep ve beklentileri belirlenecek olup, sonuçlar doğrultusunda 2025-2029 yıllarını kapsayan çalışmalarımız şekillenecektir. Anketin gerçekçi bir şekilde doldurulması, 2025-2029 Stratejik Planının sağlıklı bir şekilde hazırlanması ve kurumumuzun sürdürülebilir, kaliteli ve daha etkili hizmetler verebilmesi açısından önemlidir.

Çalışmamıza verdiğiniz destekten dolayı şimdiden teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş