Çanakkale Hava Durumu 21 Şubat

Çanakkale’de 21 Şubat 2024 Çarşamba günü hava güneşli ve açık olacak. Sıcaklıkta artış gözlemlenecek. Yağmur yağması beklenmiyor. Rüzgar saatte 15-25 km hızla esmesi tahmin ediliyor.

611

Çanakkale’de yaşayan vatandaşlar, kış mevsiminin son günlerini yaşıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, 21 Şubat 2024 Çarşamba günü hava durumu verileri belli oldu. Buna göre, Çanakkale’de hava nasıl olacak? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik Çanakkale hava durumu verileri.

Hava Güneşli ve Açık

Çanakkale’de 21 Şubat 2024 Çarşamba günü hava güneşli ve açık olacak. İl genelinde sıcaklıkta artış gözlemlenecek. Gündüz Çanakkale’de sıcaklık en yüksek 13, en düşük ise gece 3 derece olarak kaydedilecek. Çanakkale’de yağmur yağması beklenmiyor. Rüzgar saatte 15-25 km hızla esmesi tahmin edilirken nem ise %79 olacak.

Şubat Ayının Hava Durumu

Çanakkale için Şubat ayının hava durumu verileri de Yandex Hava Durumu sitesinde yayınlandı. Buna göre, Şubat ayının son haftasında Çanakkale’de hava genellikle güneşli ve açık olacak. Sıcaklık 8 ile 11 derece arasında değişecek. Yağışlı gün sayısı ise sadece 3 olacak. Rüzgar ise saatte 6 ile 10 km hızla esecek. Nem oranı ise %68 ile %80 arasında olacak.

Çanakkale’de 21 Şubat 2024 Çarşamba günü hava güneşli ve açık olacak. Sıcaklıkta artış gözlemlenecek. Yağmur yağması beklenmiyor. Rüzgar saatte 15-25 km hızla esmesi tahmin ediliyor. Çanakkale’de Şubat ayının son haftasında da hava güneşli ve açık olacak. Sıcaklık 8 ile 11 derece arasında değişecek. Yağışlı gün sayısı ise sadece 3 olacak

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş