Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı, Çanakkale OLAY Gazetesi’ni ziyaret etti

Çanakkale’nin yeni Emniyet Müdürü Selim Arıcı, Gazetemiz Çanakkale OLAY’ı ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Mehmet Özkurnaz çeşitli konulara dair fikir alışverişinde bulundu.

1407

Gazetemiz Çanakkale OLAY’ın imtiyaz sahibi Mehmet Özkurnaz, Çanakkale’nin yeni Emniyet Müdürü Selim Arıcı’yı makamında ağırladı. Çanakkale kentin güvenliği ve huzuru için çalıştıklarını belirten Emniyet Müdürü Arıcı, kent halkına duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Arıcı ayrıca gazetelerin önemine vurgu yaparak Özkurnaz’a yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.

Gazetelerin önemine değindi

Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı, göreve başladığı günden bu yana kentin güvenliği ve huzuru için çalıştıklarını söyledi. Çanakkale OLAY Gazetesi’ni ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Mehmet Özkurnaz ile bir araya gelen Arıcı, gazetelerin toplumun nabzını tutan, kamuoyunu bilgilendiren ve yönlendiren önemli birer kurum olduğunu ifade etti. Arıcı, gazetecilerin meslek etiği ve sorumluluğu çerçevesinde yaptıkları haberlerle emniyet teşkilatının çalışmalarına katkı sağladıklarını belirtti.

Kent halkına teşekkür etti

Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı, kent halkının emniyet teşkilatına gösterdiği güven ve destekten dolayı teşekkür etti. Arıcı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalıştıklarını, suç ve suçlularla mücadele ettiklerini, asayiş ve trafik denetimlerine devam ettiklerini söyledi. Arıcı, vatandaşların ihbar, şikayet ve taleplerini dikkate aldıklarını, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Polislere başarılar diledi

Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı, son olarak çalışma arkadaşları olan polislere başarılar diledi. Arıcı, polislerin fedakarca ve özverili bir şekilde görev yaptıklarını, kentte huzur ve güven ortamını sağlamak için canla başla çalıştıklarını söyledi. Arıcı, polislerin meslektaşları olarak gurur duyduğunu, kendilerine güvendiğini, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.(Damla Yeltekin)

Paylaş