Çanakkale’de Bugün Hava Durumu 26 Aralık

Çanakkale’de 26 Aralık Salı günü hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, Çanakkale’de 26 Aralık’ta hava sıcaklığı 19 dereceye kadar yükselecek ve parçalı bulutlu bir gün yaşanacak. İşte Çanakkale’de 26 Aralık’ta hava durumu ile ilgili tüm detaylar…

618

Çanakkale’de 26 Aralık Salı günü hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, Çanakkale’de 26 Aralık’ta hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık en yüksek 19 derece, en düşük 10 derece olacak. Rüzgar güneybatıdan ortalama 5.8 km/s hızında esecek. Nem oranı ise yüzde 79 civarında olacak.

Çanakkale’de 26 Aralık’ta Yağış Bekleniyor mu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Çanakkale’de 26 Aralık’ta yağış beklenmiyor. Hava parçalı bulutlu olacak. Ancak, 27 Aralık Çarşamba günü hava bulutlu olacak ve yağmur yağma ihtimali yüzde 20’ye çıkacak. 28 Aralık Perşembe günü ise yağmur yağma ihtimali yüzde 40’a yükselecek.

Hava Sıcaklığı Ne Kadar Olacak?

Çanakkale’de 26 Aralık’ta hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde olacak. Sıcaklık en yüksek 19 derece, en düşük 10 derece olacak. Hissedilen sıcaklık ise 13 derece civarında olacak. Çanakkale’de 26 Aralık’ta hava sıcaklığı, geçen yılın aynı gününe göre 9 derece daha yüksek olacak.

Rüzgar Yönü ve Hızı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de 26 Aralık Salı günü rüzgar yönü GGB olacak. Rüzgar hızı ise 5.8 km/s olacak. Rüzgar hızı, gün içinde 3.6 km/s ile 7.9 km/s arasında değişecek. Çanakkale’de 26 Aralık’ta rüzgar yönü ve hızı, mevsim normallerinin altında olacak.

Çanakkale’de 26 Aralık’ta hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık en yüksek 19 derece, en düşük 10 derece olacak. Rüzgar güneybatıdan ortalama 5.8 km/s hızında esecek. Nem oranı ise yüzde 79 civarında olacak. Yağış beklenmiyor. (Haber Merkezi)

Paylaş