Çanakkale’de Bugün Hava Durumu 25 Aralık

Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Çanakkale’de bugün hava sıcaklığı 17 derece civarında seyredecek. Ancak gün içinde beklenmedik yağışlar gündemi değiştirebilir. İşte Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili detaylar…

1043

Çanakkale’de bugün hava durumu, yağışlı ve rüzgarlı olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün ve yarın gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olacağı, sel, su baskını, yıldırım, dolu, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu. Çanakkale’de hava durumu ile ilgili detaylar haberimizde…

Şemsiyeleri Hazırlayın!

Çanakkale’de bugün hava durumu, sabah saatlerinde açık ve güneşli başladı. Ancak öğleden sonra bulutlar artacak ve yer yer yağmur görülecek. Akşam saatlerinde ise gök gürültülü sağanak yağışlar başlayacak. Çanakkale’de bugün hava sıcaklığı en yüksek 17 derece, en düşük 12 derece olacak. Rüzgar güneybatı yönünden 28 km/sa hızında esecek. Nem oranı ise %67 civarında olacak.

Yağışlar Devam Ediyor!

Çanakkale’de yarın hava durumu, bugün olduğu gibi yağışlı geçecek. Yarın sabah saatlerinde bulutlu ve yağmurlu olacak. Yarın gün ortasında hava durumunun yağmurlu 19 derece, akşam saatlerinde gökgürültülü sağanak yağmurlu 16 derece, gece gökgürültülü sağanak yağmurlu 12 derece olacağı tahmin ediliyor. Çanakkale için yarın yağmur bekleniyor. Yağış miktarının 16.6 mm olacağı tahmin ediliyor.

5 Günlük Tahmin

Çanakkale’de hava durumu, önümüzdeki 5 gün boyunca yağışlı olacak. Bugün bulutlu ve yağmurlu, Yarın gök gürültülü sağanak yağışlı, Çarşamba günü bulutlu, Perşembe günü çoğunlukla güneşli, Cuma günü güneşli olacak. Çanakkale’de hava sıcaklığı önümüzdeki 5 gün boyunca 11 ile 18 derece arasında değişecek. Rüzgar ise güneybatı yönünden esecek..

Deniz Suyu Sıcaklıkları

Çanakkale’de deniz suyu sıcaklıkları, bugün 17.3 derece olarak ölçüldü. Çanakkale’de deniz suyu sıcaklıkları, önümüzdeki günlerde de 17 ile 19 derece arasında olacak. Çanakkale’de deniz suyu sıcaklıkları, Akliman’da 18.6 derece, Babakale’de 19 derece, Behram’da 18.9 derece, Bozcaada’da 17.9 derece, Çardak’ta 15.6 derece, Eceabat’ta 17.6 derece, Gelibolu’da 15.8 derece, Gökçeada’da 17.1 derece, Karabiga’da 13.4 derece, Koruköy’de 14.9 derece, Lapseki’de 15.8 derece, Seddülbahir’de 17.9 derece, Şevketiye’de 14.8 derece, Suluca’da 15.7 derece olarak ölçüldü.

Uyarılar

Çanakkale’de hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son açıklamada, bugün ve yarın gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olacağı, sel, su baskını, yıldırım, dolu, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Ayrıca, rüzgarın güneybatı yönünden kuvvetli eseceği, denizcilerin dalgalar ve fırtına nedeniyle dikkatli olmaları gerektiği uyarısı yapıldı. (Haber Merkezi)

Paylaş