Çanakkale’de Bugün Hava Durumu 17 Şubat

Çanakkale’de sel ve sağanak yağışların etkisinde geçen bir haftanın ardından, hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece birden düşecek? Çanakkale’de yağmurlu hava hala sürecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtı ve güncel hafta sonu hava durumu verileri haberimizde…

899

Çanakkale’de 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde hafta sonu hava durumu verileri merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) son tahminlerine göre, Çanakkale’de Cumartesi günü hava bulutlu ve soğuk olacak. Pazar günü ise hava güneşli ve sıcaklık 3-4 derece artacak. Yağış beklenmiyor.

Çanakkale’de hafta sonu hava durumu: Cumartesi bulutlu ve soğuk, Pazar güneşli ve sıcak. Yağış yok.

17 Şubat Çanakkale Hava Durumu

Çanakkale’de Cumartesi günü hava bulutlu ve soğuk olacak. İl genelinde yağmur beklenmiyor. 17 Şubat 2024 Cumartesi günü sıcaklık en yüksek 9, en düşük 4 derece olacak. Rüzgar gün içinde 30 km hızla esecek ve nem %80 olacak. Bulut oranı %82 olacak.

18 Şubat Çanakkale Hava Durumu

Çanakkale’de 18 Şubat 2024 Pazar günü hava güneşli ve sıcaklık 3-4 derece artacak. Sıcaklık gündüz en yüksek 12 derece olurken, gece en düşük 4 derece olacak. Rüzgar saatte 15-25 km hızla esecek. Nem %75 olacak. Bulut oranı %25 olacak.

Çanakkale’de hafta sonu hava durumu verileri bu şekilde. MGM’nin tahminlerine göre, Çanakkale’de hafta sonu yağış olmayacak. Cumartesi günü bulutlu ve soğuk, Pazar günü güneşli ve sıcak bir hava hakim olacak. Sıcaklık farkı 3-4 derece olacak. Çanakkale’de hafta sonu hava durumu ile ilgili son gelişmeleri ve güncel verileri sitemizden takip edebilirsiniz.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş