Çan'da bayram sonrası temizlik çalışmaları sürüyor

Çan Belediyesi, Kurban Bayramı sonrası geniş kapsamlı bir temizlik kampanyası başlattı.

932

Çan Belediyesi, Kurban Bayramı sonrasında geniş kapsamlı bir temizlik çalışmasına başladı. Bu çalışmalar, ilçenin merkezinden başlayarak tüm mahallelerde yoğun bir şekilde devam ediyor. Çan Belediyesinden yapılan açıklamada, "Kurban Bayramı sonrasında, merkez ve tüm mahallelerimizde çöp konteyner dezenfekte çalışmalarımıza başladık. Halkımızın bu sıcak yaz gününde kokudan arındırılmış temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Temiz çevre için dezenfekte çalışmaları

Kurban Bayramı'nın hemen ardından Çan Belediyesi'nin başlattığı temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. Bayram süresince biriken atıkların ve özellikle kurban kesimlerinden kaynaklanan artıkların çevreye zarar vermemesi ve pis kokuların yayılmaması için Çan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü hızlı bir şekilde harekete geçti. Ekipler, çöp konteynerlerini dezenfekte ederek kötü koku ve bakteri oluşumunu önledi.

Her mahallede yoğun çalışma

Çan Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik çalışmalarını yalnızca merkezle sınırlı tutmayarak ilçedeki tüm mahallelerde eş zamanlı olarak dezenfekte işlemlerini yürütüyor. Belediyenin temizlik ekipleri, mahalle mahalle gezerek çöp konteynerlerini dezenfekte ederken Kurban Bayramı’nda oluşan atıkları da toplayarak sokakları eski görünümüne kavuşturuyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş