BİGMOK’ta Mehmet Öztekin Yeni Başkan Oldu

Biga Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü (BİGMOK) 5. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda, kulüp başkanlığına Mehmet Öztekin seçildi. Genel kurul, 28 Ocak 2024 tarihinde kulüp binasında yapıldı.

876

Biga Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü (BİGMOK) 5. olağan genel kurulunu 28 Ocak 2024 tarihinde yaptı. Genel kurulda, 2018 yılından bu yana başkanlık yapan Recep Duran, görevini Mehmet Öztekin’e devretti.

Recep Duran’a Teşekkür

Yeni başkan Mehmet Öztekin, seçim sonrası yaptığı açıklamada, Recep Duran’a BİGMOK adına yaptığı özverili çalışmalar ve verdiği maddi ve manevi destek için teşekkür etti.

Yeni Başkanın Hedefleri

Öztekin, yeni görevinde ekibiyle birlikte kulübün faaliyetlerine devam edeceklerini ve motosiklet sporunu geliştirmek için çalışacaklarını belirtti. Öztekin, “Motosiklet kullanan ve derneğimize katılmak isteyen herkesi davet ediyorum. Motosiklet sporu hem eğlenceli hem de sağlıklı bir aktivitedir. Ancak lütfen ekipmansız motosiklet kullanmayalım ve kurallara uyalım. Güvenliğimiz her şeyden önemlidir” diye konuştu.

BİGMOK Hakkında

BİGMOK, 2016 yılında kurulan bir sivil toplum kuruluşudur. Kulüp, motosiklet sporunu yaygınlaştırmak, motosiklet kullanıcılarının haklarını savunmak ve sosyal sorumluluk projelerine katılmak amacıyla faaliyet göstermektedir. Kulüp, Biga ve çevresindeki motosiklet tutkunlarını bir araya getirmekte ve çeşitli etkinlikler düzenlemektedir.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş