Bayramiç Belediyesi’nden öğrencilere karne hediyesi!

Bayramiç Belediyesi Karne Hediyesi Satranç Turnuvası, kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. İki gün süren ve üç kategoride toplam 96 öğrencinin katıldığı turnuva, kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

719

Bayramiç Belediyesi Karne Hediyesi Satranç Turnuvası’na çok sayıda öğrenci katıldı. Kapalı spor salonunda gerçekleşen ve 6 oturum halinde 2 gün süren turnuvaya üç kategoride toplam 96 öğrenci ilgi gösterdi.

Turnuvaya katılan öğrencilere başarılar diledi

Turnuvanın açılış hamlesini yapan Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, “Satrancın zihin gelişimi ve problem çözme üzerine yarattığı olumlu etki inkar edilemez. Çocuklarımızın, gençlerimizi bu anlamda gelişimlerini görmek bizleri mutlu ediyor. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Öğrencilere hediyeleri takdim edildi

96 sporcunun katıldığı satranç turnuvasında ilkokul 1.- 2. sınıf kategorisinde Mete Metin birinci, Kaan Gürdal ikinci, Batı Uras Hersek üçüncü ve Hasan Leon Şahinkaya dördüncü oldu. İlkokul 3.- 4. sınıf kategorisinde Doğu Seyran Hersek birinciliği, Akif Emir Karataş ikinciliği, Can Ateş Esen üçüncülüğü ve Asil Yankı Bodur da dördüncülüğü elde etti. Ortaokul-lise kategorisinde ise Kayra İlbasmış birinci, Emir Aras Zor ikinci, Murat Ata Gündüz üçüncü ve Yusuf Demir dördüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere madalya ve para ödülü, tüm kategorilerde ilk üçe giren kız öğrencilere de madalya verildi. Öğrencilere ödüllerini Başkan Yardımcıları Doğan Tuna ve Hasan Ferdi Yılmaz; Belediye Meclis Üyeleri Ufuk Karaoğlu, Ziya Erol, Serdar Demir ve Çağlar Uygun takdim etti.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş