Balıkesir Ticaret Odası ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası'na İşbirliği Ziyareti Gerçekleştirdi

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, Güney Marmara'nın ekonomik gelişimi ve işbirliği potansiyeli üzerine görüş alışverişinde bulunmak üzere Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz'i ziyaret etti.

692

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz'i ziyaret etti. Ziyarette, Güney Marmara bölgesinin ekonomik gelişimi ve oda ile borsalar arasındaki potansiyel işbirliği olanakları ele alındı.

Güçlü İşbirliği İle Bölgesel Kalkınma Hedefleniyor

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TR22 Bölgesi'nin stratejik önemine vurgu yaptı. Bölgenin tarım sektöründeki güçlü potansiyeline dikkat çeken Deniz, bölge oda ve borsalarıyla yapılan işbirliğinin önemini vurguladı. Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış'ın ziyareti, bölgesel kalkınma için birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Proaktif İşbirliği ile Sorunların Üstesinden Gelinmeye Çalışılacak

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdullah Deniz, bölgenin sorunlarını çözmek ve üyelere daha etkin hizmet sunmak için işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti. Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış'a teşekkür eden Deniz, kurumlar arası diyaloğun önemine vurgu yaptı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş