Yeliz Yeşilmen’in babası vefat etti! 25 yıllık mücadelesini kaybetti

Yeliz Yeşilmen’in babası Cemal Yeşilmen, 25 yıllık Parkinson hastalığı mücadelesini kaybetti. Acılı kızı Yeliz Yeşilmen, babasının vefat haberini sevenlerine duyurdu. Cemal Yeşilmen’in cenazesi bugün Adana’da toprağa verilecek.

2004

Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen’in babası Cemal Yeşilmen, 25 yıldır savaştığı Parkinson hastalığına yenik düştü. 1.5 aydır yoğun bakımda olan Cemal Yeşilmen, bugün hayata gözlerini yumdu. Yeliz Yeşilmen, babasının ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Yeliz Yeşilmen: “Bu çok acı veriyor bana”

Yeliz Yeşilmen, babasının ölüm haberini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Babasının fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı, şu sözleri yazdı: "Biricik Cemomuzu kaybettik. Bir süre yokum. Allah onu cennetine aldı, dualarınızı bekliyoruz. Bu çok acı veriyor bana ama o da 1.5 aydır yoğun bakımda acı çekiyordu. 25 yıllık Parkinson hastası, deprem sonrası evini kaybedince daha kötü oldu."

Cemal Yeşilmen’in cenazesi bugün Adana’da defnedilecek

Yeliz Yeşilmen’in babası Cemal Yeşilmen’in cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Adana Kabasakal Mezarlığı’na defnedilecek. Yeliz Yeşilmen’in sevenleri ve dostları, acılı kızına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Parkinson hastalığı nedir?

Parkinson hastalığı, beyindeki bazı sinir hücrelerinin ölmesi sonucu ortaya çıkan bir nörolojik hastalıktır. Hastalığın belirtileri arasında titreme, kas sertliği, hareketlerde yavaşlama ve denge bozukluğu bulunmaktadır. Hastalığın kesin nedeni bilinmemektedir ancak genetik ve çevresel faktörlerin rol oynadığı düşünülmektedir. Parkinson hastalığı tedavi edilemez ancak ilaçlar ve cerrahi yöntemlerle belirtileri kontrol altına alınabilir.(Haber Merkezi)

Paylaş