20 Eylül 2024 Cuma Burç Yorumları

20 Eylül 2024 günü burcunuzu neler bekliyor?

266

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Sağlıklı kalmak için beslenme ve fiziksel aktiviteye dikkat etmeniz gerekiyor. Bu dönemde diz, eklem ve kemik ağrılarınız artabilir. Sporu hayatınıza dahil etmelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Finansal konularda sıkı bir plan yapmanız ve buna uymanız gerekecek. Ortak edinilen mallar ya da miras gibi konular da gündeminizde olacak. Gereksiz harcamalardan muhakkak kaçınmalısınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Küçük bir mola vermek, kendinizi toplamak için tam da ihtiyaç duyduğunuz şey. Çünkü aklınız fazlasıyla yoğun. İç gücünüzü tekrar kazanmaya odaklanmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Çalışma hayatında karşınıza çıkan engeller sınırlarınızı zorlayabilir. İlerlemenizi engelleyen kişiler ile aranızda soğukluk yaşanabilir ancak kısa sürede durumu toparlayacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Sorumluluk ve kontrol sizde. Kendinize yeni alanlar açacaksınız. İşlerin lehinize değişmeye başladığı bugün duygusal olarak zorlandığınız konuları da çözebileceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Sosyal hayatınızda ön planda olacağınız bir gün sizi bekliyor. Sevdiklerinizle zaman geçirmek, yalnızlık hissine son verirken, öte yandan size kendinizi değerli hissettirecek.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Biraz esnek olmalı, şartlar karşısında yeni yollar bulmaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacağınız günler yakın.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Başarı ve yükselme fırsatlarıyla dolu bugün iş hayatınıza dair motivasyonunuzu arttıracak gelişmelere odaklanmalısınız.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Uzun vadeli hedefler konusunda ısrarcı olmaktan vazgeçmelisiniz. Çünkü olaylar sadece sizin istediğiniz şekilde ilerleyemiyor ne yazık ki.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Kalıplarınızın sizi kendi içinize hapsetmesine imkan vermemelisiniz. Sosyal hayatınızda ise hem kendiniz çok dikkat çekici olacaksınız hem de farklı ortamlara adım atacaksınız.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Çalışma hayatınızda yeni girişimler kapınızı çalıyor. Fırsatları değerlendirmelisiniz. Yola güvendiğiniz kişilerle çıkabilirseniz daha da başarılı olacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugün sosyal ilişkilerinizde başkalarına karşı mesafeli olarak görünebilirsiniz. Buna rağmen enerjik ve eğlenceli bir şekilde yeni maceralara odaklanacaksınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş