19 Eylül 2024 Perşembe Burç Yorumları

19 Eylül 2024 günü burcunuzu neler bekliyor?

766

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün gizli kalan ne varsa ortaya çıkabileceği bir gün. O yüzden konuşmalarınıza fazladan dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda da uzun zamandır üzerinde çalıştığınız projelerin karşılığını alabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

İş hayatınızda bazı ilişkiler geri dönüşü olmayan bir değişim sürecine girebilir. Siz de bu süreçte kendinizi ve dostlarınızı sorgulayabilirsiniz. Öğreneceğiniz bazı gerçekler kendinizi kandırılmış hissetmenize neden olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

İş ve özel yaşam dengesini yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor. Sakin kararlar vermeli, adımlarınızı ani çıkışlar yapmaktan kaçınarak atmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün yeni insanlarla tanışmak, farklı becerilerinizi genişletmek için karşınıza çok sayıda fırsat gelebilir. İşinizden ayrıldıysanız eğer yerine yenisi gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Aile bireyleriniz ile aranızda gerginlikler yaşanabilir. Onlarla tartışmak yerine ortaklaşa çalışmak sizin açınızdan daha avantajlı olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Kariyerinizde önemli gelişmeler, yükselmeler elde edebileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Maddi anlamda gücünüze güç katacak gelişmeler çok yakında kapınızı çalıyor.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Maddi anlamda bugüne kadar kurduğunuz her türden ilişkiniz sınanabilir. Ekonomik ilişkilerde duygularınızın kararlarınızı etkilemesine izin vermemelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

İş hayatınızda bugünden itibaren bazı belirsizlikler sona erecek. Otorite ve güç konusunda şanslısınız. Daha fazla söz sahibi olabileceğiniz yeni bir çalışma düzeni sizi bekliyor.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

İş ilişkilerinizdeki dinamikleri değiştirecek bir duygusal denge inşa edeceksiniz. Bu arada artık sağlığınıza da daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Çalışma hayatınızda güçlenecek ve büyüyeceksiniz. İş hayatınıza yenilik getirecek fikirlere odaklanmanız kariyerinizde elinizi güçlendirecektir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bu dönemde kıymetli iş fikirleriniz varsa, kendinize saklamalı ya da kendi işinizi kurmak için harekete geçmelisiniz. Çünkü kolayca yatırımcı desteği de bulabileceğiniz etkiler altındasınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Maddi dengeyi korumanızı sağlayacak adımlar atmalı, bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Yatırımlarınız ve gelir-gider dengenizi koruyarak hareket etmek yararınıza olacaktır.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş