Vali Aktaş Şehitler ve Gaziler İçin Verilen İftarda katıldı

 Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi, şehit aileleri ve gaziler için anlamlı iftar programı düzenledi.

1049

Çanakkale'nin manevi değerlerinin bir araya geldiği, şehitlerimizin ve gazilerimizin onurlandırıldığı anlamlı bir buluşma gerçekleşti. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi'nin bahçesinde düzenlenen iftar programına, şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimizin yanı sıra birçok önemli isim katıldı. Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, ve diğer protokol üyeleri ile bir araya gelerek manevi bir atmosferde buluşmanın keyfini çıkardılar. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan iftar öncesinde, Vali Aktaş ve eşi masaları dolaşarak şehit aileleri ve gazilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz'un teşekkürleriyle son bulan program, şehitlerimizin hatırasını yaşatma ve gazilerimize olan minneti ifade etme adına önemli bir adım olarak kaydedildi. Bu özel buluşma, manevi bağları güçlendiren ve toplumsal dayanışmayı pekiştiren anlamlı bir etkinlik oldu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş