Vali Aktaş, iftar yemeğinde Kur’an kursu öğrencileriyle bir arada

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliği tarafından İl Müftülüğünün düzenlediği iftar programında Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

784

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İl Müftülüğünün düzenlediği iftar programında Kur’an kursu öğrencileriyle birlikte iftar yemeğine katılım sağladı. Deniz Polis Evinde düzenlenen İftar programına Vali İlhami Aktaş, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, Müftü yardımcıları; Dr. Hasan Rami Kara, Nimet Keseli Ustabaşı, Mehmet Ali Bal, kurs idarecileri ile Yahya Çavuş Erkek Hafızlık Kursu ve Kepez Hamidiye Kız Hafızlık Kur’an kursunda öğrenim gören öğrenciler ile ortaokul, lise ve üniversite kitap okuma gruplarından öğrenciler katıldı.

Hep birlikte oruçlarını açtılar

İftar öncesinde Kur’an Kursu öğrencileriyle bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş, isteklerini dinleyerek hayırlı ramazanlar dileklerinde bulundu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve akşam ezanının okunmasının ardından Vali İlhami Aktaş, Kur’an kurslarında öğrenim gören öğrenciler ile birlikte oruç açtı.

Huzurlu bayramlar dileğinde bulundu

İftar programında öğrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Aktaş, öğrencilerin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Kur’an Kursularındaki öğrenciler, gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ettiler.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş