Sonuçtan kimse memnun değil; Kepezspor – Çanakkalespor: 1-1

Süper Amatör Kümede mücadele eden Çanakkalespor, Kepezspor karşılaşması 1-1 lik skorla berabere kalırken, iki takımda 1 puanı paylaştı.

147

Kepez Atatürk Spor Kompleksi Sentetik Sahası’nda oynanan maçta baskılı başlayan taraf oldu Çanakkalespor oldu. Bir çok fırsatı harcayan Çanakkalespor aradığı golu 45+2. dakikada Emican Aytekin’den buldu. Müsabakanın orta hakeminin kararları maçın önüne geçti. İki takım lehine de yanlış kararlar veren orta hakem iki cepheden de tepki gördü. Maçın ilk yarısı 1-0 Çanakkalespor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın uzatma dakikalarında Kepezspor’un bulduğu gplle müsabaka berabere bitti.

Çanakkalespor’dan hakem isyanı

Çanakkalespor Basın Sözcüsü Tuğberk Güzel müsabaka sonra açıklama yaptı. Hakem kararlarından memnun olmadığını belirten Güzel; “Sezon öncesi başkanımız, yönetimimiz ve teknik kadromuz çok çalıştı ve iyi bir takım kurmak için çok çaba sarfettiler bu sebepten dolayı hem bizlerin hem de taraftarımızın maçtan beklentisi çok yüksekti ve beraberliğe açıkçası hepimiz üzüldük. Ancak şunu belirtmek isterim ki hakem kararları ile maalesef maçın yönünü değiştirdi, oyunun sertliğine gerekli müdahalelerde bulunmadı, gerekli yerlerde eli düdüğüne gitmedi ve skoru da etkiledi. Ne olursa olsun kaliteli iki takımın mücadelesini izledik ve keyifli bir maç oldu. Bizleri statta en iyi şekilde ağırlayan Kepezspor yönetimine ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’a teşekkür eder, Kepezspor’a kalan maçlarında başarılar dileriz.” dedi.

(YUSUF SONKURT)
Paylaş