Serdar Ortaç’ın mirasını kime bırakacağı ortaya çıktı!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, mal varlığını çalışanlarına bırakacağını söyledi. Ortaç, ölümünden sonra evinin de aralarında olduğu tüm mallarını paylaşacaklarını belirtti.

1586

Serdar Ortaç, son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. 2014 yılında evlendiği İrlandalı manken Chloe Loughnan ile 2019 yılında boşanan Ortaç, eski eşine ve kadınlara yönelik sözleriyle tepki çekmişti. Ortaç, ayrıca kumar borçları nedeniyle elinde kalan son malını satacağı iddialarını da yalanlamıştı.

Serdar Ortaç, mal varlığını çalışanlarına bırakacağını açıkladı

Ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınlarda mal varlığına dair konuştu. Ortaç, 15 milyon TL borç ödediğini ve artık sıfırlandığını söyledi. Şarkıcı, ayrıca öldükten sonra mallarını çalışanlarına bırakacağı iddiasını da yeniledi. Ortaç, basın mensuplarının soruları karşısında “Çoluk, çocuk yok. O yüzden çalışanlara vereceğim. Bir ev var zaten. Onu da onlar paylaşacaklar” dedi. Ortaç, vasiyetine dair de “Ben yazdım verdim. Onlar halleder. Dur ölmeyeyim hemen de…” şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç’ın evinin değeri 30 milyon TL

Serdar Ortaç’ın İstinye sırtlarında, boğaz manzaralı, 750 metrekare arsa üzerine kurulu, 8 oda 4 salon, 4 banyo, özel tasarım bina, teraslı, balkonlu, özel kamera sistemli, peyzajlı evinin değerinin 30 milyon TL olduğu öğrenildi. Ortaç, bu evi çalışanlarına bırakacağını söyledi. Ortaç’ın ayrıca bir de Bodrum’da villası olduğu biliniyor.

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan Türk vatandaşı olmak istiyor

Serdar Ortaç’ın boşandığı eski eşi Chloe Loughnan ise sevgilisiyle beraber Nişantaşı sokaklarında objektiflere takıldı. 12 senedir Türkiye’de yaşadığını ifade eden Loughnan, “Türk vatandaşı olmayı düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine; “Çok istiyorum. 12 yıl oldu burada yaşayalı kendimi buralı gibi hissediyorum artık” yanıtını verdi. (Şerife Turhanlı)

Paylaş