Seksenler Funda Kimdir? Gülin İyigün’ün Hayatı Hakkında Bilinmeyenler!

Seksenler dizisinde Funda karakterini canlandıran Gülin İyigün’ü yakından tanımak ister misiniz? Gülin İyigün kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Gülin İyigün’ün hayatı hakkında merak edilenleri sizin için derledik.

2243

Seksenler dizisinde Funda karakterini canlandıran Gülin İyigün, hem güzelliği hem de oyunculuğu ile dikkat çeken bir isim. Peki, Gülin İyigün kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? İşte, Gülin İyigün’ün hayatı hakkında merak edilenler…

Gülin İyigün Kimdir?

Gülin İyigün, 18 Şubat 1983 tarihinde İstanbul’da doğdu. Üniversite yıllarından itibaren oyunculukla ilgilenmeye başladı. İlk olarak çeşitli kamu spotlarında ve reklam filmlerinde rol aldı. Kamu Spotu Trafik, Kamu Spotu Kadına Şiddet, Derby, Vakıfbank, Namet, Pril ve Petrol Ofisi gibi markaların reklamlarında gördüğümüz Gülin İyigün, daha sonra televizyon dizilerine geçiş yaptı.

Gülin İyigün’ün Oynadığı Diziler

Gülin İyigün, 2011 yılında Tek Başımıza dizisinde Sumru karakteri ile kamera karşısına geçti. Ardından Galip Derviş dizisinde Sibel Erim, Rumuz Cavidan dizisinde Firdevs, Seksenler dizisinde Funda ve Çocuklar Duymasın dizisinde Tutku/Alev karakterlerini canlandırdı. Ayrıca Hayatboyu ve Eski Sevgili adlı sinema filmlerinde de rol aldı.

Gülin İyigün’ün Özel Hayatı

Gülin İyigün, oyunculuk dışında sporla da ilgileniyor. Uzun süre yoga dersleri alan Gülin İyigün, artık kendisi de yoga eğitmenliği yapıyor. Güzel oyuncu, aynı zamanda hayvansever bir kişiliğe sahip. Evli olmayan Gülin İyigün, sosyal medya hesabından sık sık hayatından kesitler paylaşıyor.

Paylaş