Ozan Güven’den Şiddet Olayına İlk Açıklama: "Ben Sabrediyorum, Siz de Sabredin"

Oyuncu Ozan Güven, 2020 yılında kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında açılan davanın devam ettiği süreçte sessizliğini bozdu. Güven, yaptığı açıklamada olayların netleşmesini beklediğini ve setlere dönmek istediğini söyledi. Peki Ozan Güven şiddet olayına ne zaman ve nasıl açıklama yaptı? Ozan Güven’in şiddet olayına ilişkin söyledikleri nelerdir? İşte Ozan Güven’den şiddet olayına ilk açıklama ve detaylar…

2536

Oyuncu Ozan Güven, kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında açılan davanın devam ettiği süreçte sessizliğini bozdu. Güven, yaptığı açıklamada olayların netleşmesini beklediğini ve setlere dönmek istediğini söyledi. Güven, Cem Yılmaz’a teşekkür ederken, Ayvalık’a yerleştiği iddialarını da yalanladı.

Ozan Güven şiddet olayı ile ilgili neler söyledi?

Ozan Güven, 13 Haziran 2020 tarihinde kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Bulutsuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Güven’in kendisine bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddette bulunduğunu ve canına kastettiğini öne sürmüştü. Bulutsuz, Güven hakkında şikayetçi olmuş ve dava açılmıştı. Davada Güven’in 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyordu.

Olayın ardından projelere ara veren ve gözlerden uzaklaşan Ozan Güven, uzun bir süre sessizliğini korumuştu. Ancak 7 Ekim 2021 tarihinde Etiler’deki bir mekanda yapımcı Fatih Aksoy ile buluşan Güven, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu, Güven’in şiddet olayından sonra ilk kez konuşmasıydı.

Ozan Güven’in açıklamasının detayları

Ozan Güven, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, dava sürecinde konuşmanın doğru olmadığını belirtti. Güven, “Dava devam ediyor. Hem dava sürecinde konuşmak doğru değil, hem de kimsenin canını sıkmaya gerek yok. Olaylar netleşecek, ondan sonra herkes her şeyi görecek. Az kaldı, bitmek üzere” dedi.

Güven, setleri ve çalışma arkadaşlarını çok özlediğini de söyledi. Kendisiyle çalışmayı özlediğini söyleyen Cem Yılmaz’a da teşekkür eden Güven, “Ben de herkesi çok özledim. Bir ayrılık durumu yok, buralardayım” ifadelerini kullandı.

Güven, İstanbul’u terk ederek Ayvalık’a yerleştiği iddialarını da yalanladı. “Ben buralardayım, bir yere gitmedim. Ayvalık’a yerleştiğim söylendi. Ben de sizlere soracaktım neredeymiş tarlam diye” diyen Güven, gülerek mekandan ayrıldı.

(Haber Merkezi)

Paylaş