Melek Mosso, sevgilisi Serkan Sağdıç ile nişanlandı!

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, iki yıldır aşk yaşadığı basketbolcu, oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift, aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı. Nişanın ardından da kına gecesi yapan ikili, mutluluklarını sosyal medyada paylaştı.

5992

Melek Mosso, sevgilisi Serkan Sağdıç ile nişanlandı! Ünlü şarkıcı, iki yıldır aşk yaşadığı basketbolcu, oyuncu ve model sevgilisiyle evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift, aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı. Nişanın ardından da kına gecesi yapan ikili, mutluluklarını sosyal medyada paylaştı. İşte Melek Mosso ve Serkan Sağdıç’ın aşk dolu kareleri…

Nişanda beyaz elbise tercih etti

Melek Mosso, nişanında beyaz uzun bir elbise tercih ederken Sağdıç da siyah takım elbise giydi. Şarkıcının nişan elbisesi, sade ve şık tasarımıyla dikkat çekti. Çiftin nişan yüzükleri de göz kamaştırdı.

Kına gecesinde renkli anlar

Nişanın ardından da kına gecesi yapan Melek Mosso ve Serkan Sağdıç, geleneksel kıyafetler giydi. Şarkıcı, kına gecesinde kırmızı bir kaftan ve altın takılarla süslendi. Sağdıç ise beyaz bir ceket ve pantolonla eşlik etti. Çiftin kına gecesinde eğlenceli anları da objektiflere yansıdı.

Sosyal medyada paylaştılar

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç, hem nişan hem de kına gecesinden görüntüleri Instagram hesaplarından paylaştı. İkili, birbirlerine olan aşklarını da mesajlarla dile getirdi. Melek Mosso, “Seninle her şey çok güzel” yazarken Serkan Sağdıç da “Seninle her şey çok güzel canım” diye yanıt verdi.

Klipte tanışmışlardı

Serkan Sağdıç, Melek Mosso’nun “Kirpiklerin” isimli şarkısının klibinde rol almıştı. Klipte iki sevgiliyi oynayan ikilinin arkadaşlıkları kısa süre içinde aşka dönüşmüştü. Çift, ekim ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

(Şerife Turhanlı)

Paylaş