Megan Fox’un Şiir Kitabı Çok Konuşulacak! İşte Kitaptan Şok Edici Detaylar!

Hollywood yıldızı Megan Fox, kendi hayatından ilham aldığı şiirlerini Pretty Boys Are Poisonous (Tatlı Çocuklar Zehirlidir) adlı kitapta topladı. Kitapta, düşük yaptığı anları, yaşadığı istismarları ve aşk hayatını anlatan Fox, okuyucularını duygulandırdı.

1679

Megan Fox, son zamanlarda nişanlısı Machine Gun Kelly ile olan aşkıyla gündemdeydi. Ancak şimdi, yeni çıkardığı şiir kitabıyla da dikkatleri üzerine çekti. Fox, kitabında çok kişisel ve samimi bilgiler paylaştı. Düşük yaptığı anları, geçmişte ünlü isimlerle yaşadığı fiziksel ve psikolojik istismarları, aşk acılarını ve kendini bulma sürecini şiirlerle anlattı. Kitapta yer alan bazı şiirler şöyle:

Düşük Yaptığı Anları


Megan Fox, kitabında hamile kaldığını ancak karnındaki kızı 10 haftalıkken düşük yaptığını anlattı. Bu acı olayın hem kendisi hem de nişanlısı Machine Gun Kelly için çok zor olduğunu söyledi. Fox, doğmamış kızına yazdığı şiirde şu dizeleri kullandı:

"Yatağının yanında bir ultrason fotoğrafı var 10 hafta ve 1 günlük bir bebek Ama şimdi elveda demem gerekiyor Gözlerimi kapatıyorum ve seni içimden söküp alırlarken Göğsümde sıkıca tuttuğumu hayal ediyorum Her türlü bedeli öderim Lütfen söyleyin, ruhu için gereken fidye nedir?"


Yaşadığı İstismarlar


Megan Fox, kitabında geçmişte ünlü isimlerle yaşadığı fiziksel ve psikolojik istismarları da dile getirdi. Fox, bu ilişkilerde kendini değersiz hissettiğini, vücudunu beğenmediğini, güvenini kaybettiğini ve depresyona girdiğini anlattı. Fox, bu konuda şu şiirleri yazdı:

Bütün hayatımı bazı adamların sırlarını saklayarak geçirdim

Onların günahlarının ağırlığını taşımaktan vücudum ağrıyor

Özgürlüğüm bu sayfalarda yaşıyor

Ve umarım burada yazdıklarım başkalarına mutluluklarını geri alma konusunda ilham verebilir

Vücudumu hiçbir zaman beğenmedim

Çünkü onlar hep beni beğenmediler

Beni istedikleri gibi şekillendirdiler

Beni istedikleri gibi kullandılar

Beni istedikleri gibi yaraladılar

Beni istedikleri gibi terk ettiler

Beni istedikleri gibi unuttular

Aşk Hayatı


Megan Fox, kitabında aşk hayatını da anlattı. 2010-2020 yılları arasında kendisi gibi oyuncu Brian Austin Green ile evli kalan ve üç çocuk sahibi olan Fox, boşanma sürecini, Machine Gun Kelly ile tanışmasını, ona duyduğu aşkı ve nişanlanma anını şiirlerle aktardı. Fox, aşk hayatıyla ilgili şu şiirleri kaleme aldı:

Evliliğim bittiğinde kendimi kaybetmiştim

Hayatımın anlamını yitirmiştim

Çocuklarım için güçlü kalmaya çalışıyordum

Ama içimde büyük bir boşluk vardı

Sonra sen geldin

Ve her şey değişti

Seni ilk gördüğümde kalbim durdu

Seni ilk duyduğumda ruhum coştu

Seni ilk dokunduğumda bedenim yandı

Seni ilk öptüğümde aklım uçtu

Seni ilk sevdiğimde kendimi buldum

Sen benim ikiz alevimsin

Seninle olmak hayatımın en güzel kararı

Seninle olmak hayatımın en büyük mucizesi

Seninle olmak hayatımın en büyük aşkı

Seninle olmak hayatımın en büyük şansı

Seninle olmak hayatımın en büyük mutluluğu

Seninle olmak hayatımın en büyük anlamı

Megan Fox’un şiir kitabı, hem hayranları hem de eleştirmenler tarafından çok beğenildi. Kitap, çok satanlar listesine girdi ve pek çok ödüle aday gösterildi. Megan Fox, kitabıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu kitap benim için çok özel. Kendimi ifade etmenin en iyi yolu şiir yazmaktı. Umarım okuyucularım da benimle aynı duyguları paylaşırlar" dedi.

(Haber Merkezi)

Paylaş