Çanakkale’de Bugün Hava Durumu

Çanakkale’de bugün hava durumu parçalı az bulutlu, en yüksek sıcaklık 23 derece, en düşük sıcaklık 16 derece olacak. Rüzgar kuzeydoğu yönünde 10 km/sa hızında eserken, nem oranı %38 civarında olacak. İşte Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili tüm detaylar.

1864

Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Yandex.Hava Durumu ve diğer kaynaklardan alınan verilere göre, Çanakkale’de bugün hava durumu parçalı az bulutlu, en yüksek sıcaklık 23 derece, en düşük sıcaklık 16 derece olacak. Rüzgar kuzeydoğu yönünde 10 km/sa hızında eserken, nem oranı %38 civarında olacak. İşte Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili detaylar.

Çanakkale’de Bugün Hava Durumu Parçalı Az Bulutlu

Çanakkale’de bugün hava durumu parçalı az bulutlu olacak. Gün boyunca güneşli ve açık aralıklar görülecek. Bulut oranı %30 civarında olacak. Görüş mesafesi 16 km olacak.

Çanakkale’de Bugün Hava Durumu En Yüksek Sıcaklık 23 Derece

Çanakkale’de bugün hava durumu en yüksek sıcaklık 23 derece olacak. Gün içinde sıcaklık değişimi fazla olmayacak. En düşük sıcaklık ise 16 derece olacak. Hissedilen sıcaklık ise 21 derece civarında olacak.

Çanakkale’de Bugün Hava Durumu Rüzgar Kuzeydoğu Yönünde 10 km/sa

Çanakkale’de bugün hava durumu rüzgar kuzeydoğu yönünde 10 km/sa hızında eserken, rüzgar hamleleri 13 km/sa hızına ulaşabilecek. Rüzgarın yönü ve hızı gün içinde değişiklik gösterebilir.

Çanakkale’de Bugün Hava Durumu Nem Oranı %38

Çanakkale’de bugün hava durumu nem oranı %38 civarında olacak. Nem oranı gün içinde artış veya azalış gösterebilir. Çiy noktası ise 9 derece olacak.

Çanakkale’de bugün hava durumu bunlarla sınırlı değil. Güneşin doğuş ve batış saatleri, basınç, UV indeksi ve diğer meteorolojik verilere buradan ulaşabilirsiniz. (Haber Merkezi)

Paylaş