Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım’dan Dev Personel Alımı, 577 Kişi İşe Alınacak

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım, farklı branşlarda toplamda 577 personel alımı yapacaklarını duyurdu. Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu. İşte detaylar.

1064

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım, personel alımı ilanlarını paylaştı. Her iki kurum da farklı branşlarda personel alımı yapacaklarını açıkladı. Ziraat Bankası 165, Ziraat Katılım ise 412 personel alımı yapacak. Başvurular 24 Ekim - 10 Kasım 2023 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ziraat Bankası Personel Alımı

Ziraat Bankası, 15 müfettiş yardımcısı ve 150 uzman yardımcısı olmak üzere toplamda 165 personel alımı yapacağını duyurdu. Müfettiş yardımcılığı için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 01.01.1994 ve sonrası doğumlu olması, lisans mezunu olması, KPSS’den en az 70 puan almış olması gibi şartlar aranıyor. Uzman yardımcılığı için ise adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 01.01.1994 ve sonrası doğumlu olması, lisans veya yüksek lisans mezunu olması, KPSS’den en az 60 puan almış olması gibi şartlar aranıyor. Başvurular İstanbul Üniversitesi’nin 6 internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacak.

Ziraat Katılım Personel Alımı

Ziraat Katılım ise 12 müfettiş yardımcısı, 150 uzman yardımcısı ve 250 servis görevlisi olmak üzere toplamda 412 personel alımı yapacağını belirtti. Müfettiş yardımcılığı için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 01.01.1994 ve sonrası doğumlu olması, lisans mezunu olması, KPSS’den en az 70 puan almış olması gibi şartlar aranıyor. Uzman yardımcılığı için ise adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 01.01.1994 ve sonrası doğumlu olması, lisans veya yüksek lisans mezunu olması, KPSS’den en az 60 puan almış olması gibi şartlar aranıyor. Servis görevlisi için ise adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, lise veya dengi okul mezunu olması, KPSS’den en az 50 puan almış olması gibi şartlar aranıyor. Başvurular İstanbul Üniversitesi’nin 7 internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacak.

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım, personel alımına ilişkin ilanlarını yayınladı. Her iki kurum da farklı branşlarda toplamda 577 personel alacak. Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu. Başvuru yapmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. (Yunus Erzincanlı)

Paylaş