"Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz"

CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, makamına gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında misafirlerini ağırlayarak, Türkiye ve kent gündemini masaya yatırmaya devam ediyor.

1058

CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, gerçekleştirilen ziyaretlerde; ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran ve yönetimini, Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası, TEÇSEN Genel Başkanı Ümit Demirel ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Güler, Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral ve Yönetimini, Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan ve Meclis Üyelerini, İlçe Kadın ve Gençlik Kollarını ağırladı.

ÇASİAD ile bir araya geldi

ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran ve yönetimi, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ile bir araya gelerek, Türkiye ve Çanakkale için her türlü çalışmada ellerini taşın altına koyacaklarını belirttiler. CHP'li Güneşhan ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunarak; "Ülkemiz ve Çanakkale'miz için bıkmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Türkiye'de eğitimin sorunları görüşüldü

Milletvekili Güneşhan, yapılan ziyaretlerde Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası, TEÇSEN Genel Başkanı Ümit Demirel ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Güler ile görüşmeler sağlayarak, Türkiye'de eğitimin sorunlarını ve çözüm yollarına ilişkin görüş alışverişlerinde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiler

Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral ve Yönetimi, Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan ve Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları ile Meclis'te bir araya gelen CHP'li Güneşhan, birlikte takip edilen grup toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiler.

(Dilan Kaynak)

Paylaş