Yeni yılın ardından alkol gruplarına büyük zam!

2024 yılının ilk günlerinin ardından, alkol gruplarına zam gelmeye devam ediyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, zam gelen alkol gruplarını sosyal medya hesabından duyurdu.

1855

Yeni yıla girilmesinin ardından zamlar devam ediyor. Biraya yapılan zamla beraber en ucuz bira fiyatı 60 TL oldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bira gruplarına gelen zammı açıkladı. Dündar’ın açıkladığı listede, 45 TL’den satılan 50’lik biraların yeni fiyatı 60 TL oldu. Grubun en pahalı birası 125 TL olurken en ucuzunun fiyatı 35 TL olarak belirlendi.

Rakıya da zam!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar bir rakı grubuna da zam geldiğini duyurdu. Dündar'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı zamlı listeye göre, grubun en pahalısı 300'lük rakı 6 bin TL olurken en ucuzu 35'lik rakı 345 lira oldu.

Şarap fiyatları da zamlardan etkilendi

Zamlardan etkilenen alkol gruplarının arasında şarapta yer alıyor. Mey alkol gruplarına da zam geldiğini duyuran Dündar, yapılan zammın yüzde 35 olduğunu açıkladı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş