ÇTSO, Oyak Yatırım heyetini ağırladı

Oyak Yatırım A.Ş. İstanbul Bölge Müdürü Melek Oğuztürk ile Oyak Yatırım Çanakkale Şube Müdürü Ersin Sert, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

455

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Çelik, Akın Yalman, Berkin Karaca ve Recep Yılmaz ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaret hakkında bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu: “Çanakkale, ekonomik ve ticari açıdan büyüme potansiyeline sahip, zengin bir bölgededir. Bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi, yatırımların doğru yönlendirilmesi ve bölgemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlanması için finans sektöründeki tüm kuruluşlarla iş birliğine büyük önem veriyoruz. Oyak Yatırım her ne kadar isminden dolayı bir yatırım, borsa kuruluşu gibi algılansa da mevduatların yönlendirilmesinde bankacılık faaliyetlerini de sürdürüyorlar. Sadece 13 ilde hizmet veren kurumun bir şubesi de Çanakkale’de. Detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz ÇTSO iş merkezindeki şubelerine başvurabilir. Oyak Yatırım A.Ş. İstanbul Bölge Müdürü Sayın Melek Oğuztürk’e ve Çanakkale Şube Müdürü Sayın Ersin Sert’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

(BÜLTEN)
Paylaş