Wanda Nara ve Mauro Icardi Boşanıyor mu? Wanda Nara ve Icardi Hakkında Gelişmeler…

Ünlü çift Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin evlilikleri bir kez daha çalkantılı günlerden geçiyor. İkilinin sosyal medya hesaplarında yaşanan son gelişmeler ve Arjantin basınından gelen haberler, boşanma ihtimalini gündeme getirdi.

6629

Wanda Nara ve Mauro Icardi, futbol dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri. Geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğine gelmişler ancak son anda barışmışlardı. Peki son durum ne? Wanda Nara ve Icardi boşanıyor mu?

Wanda Nara, Icardi'yi Takipten Çıkardı:

Nara'nın, Icardi'yi Instagram'da takipten çıkardığı, ayrılığın ilk işareti olarak yorumlandı. Bu hamle, çiftin arasının bozulduğunun ve boşanmanın kesinleştiğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Boşanma Davası Açılıyor mu?

Arjantin basınında yer alan haberlere göre Nara, Icardi'den boşanma davası açmaya hazırlanıyor. Hatta Icardi'nin tüm mal varlıklarını kendisine bırakmasını da talep ettiği iddiaları ortaya atıldı.

Eski Krizler ve Barışmalar:

Icardi ve Nara, geçmişte de ayrılık haberleriyle gündeme gelmişlerdi. Hatta Nara, bir dönem Icardi'nin menajerliğini yapan Maxi López ile aşk yaşamıştı. Fakat her seferinde barışmayı başaran çift, bu sefer farklı bir kararlılık sergiliyor gibi görünüyor.

Wanda Nara ve Icardi Boşanıyor Mu?

Nara'nın Icardi'yi takipten çıkarması ve boşanma davası açacağı iddiaları, çiftin bu sefer gerçekten ayrılmaya kararlı olduğu iddia edildi.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş