Vali Aktaş'tan Yeni Görevlilere Ziyaret

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İl Telekom Müdürü ve Halkbankası Şube Müdürü'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

839

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, yeni görevlerine başlayan İl Telekom Müdürü İsmail Burak Doğan ve Halkbankası Çanakkale Şube Müdürü Kerem Ünlü'yü makamlarında ziyaret etti. Vali Aktaş, görevlilere çalışmalarında başarılar diledi.

Telekom Müdürü'nden Teşekkür

Vali Aktaş'ın ilk durağı İl Telekom Müdürlüğü oldu. Burada İl Telekom Müdürü İsmail Burak Doğan ile bir araya gelen Vali Aktaş, telekomünikasyon hizmetlerinin önemine değindi. Doğan, Vali Aktaş'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, ilin telekomünikasyon altyapısının durumu ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Halkbankası Şube Müdürü'ne Hayırlı Olsun

Vali Aktaş, daha sonra Halkbankası Çanakkale Şube Müdürlüğü'ne geçti. Burada Halkbankası Çanakkale Şube Müdürü Kerem Ünlü ile görüşen Vali Aktaş, bankacılık sektörünün ekonomik kalkınmada oynadığı role vurgu yaptı. Ünlü, Vali Aktaş'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bankanın faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi paylaştı.

Vali Aktaş, ziyaretlerinin sonunda yeni görevlilere hayırlı olsun temennisinde bulunarak, başarılarının devamını diledi.

(Şerife Turhanlı)


Paylaş