"Türkiye Yüzyılının damgasını vurmak hepimizin görevi"

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Bigalılarla yakın temaslarda bulunarak, bir araya geldi.

1388

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, bu sefer Biga'da çıkartma yaparak bir dizi ziyarete imza attı. Program kapsamında; sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla görüşen Gider, tüm talepleri dinleyerek çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaları yapacaklarını dile getirdi. Cumhuriyetin 100'üncü yılına da değinen Gider, gerçekleşecek olan kutlamaların Mustafa Kemal Atatürk ve kuruculara yakışır şekilde olacağını söyledi.

"Türkiye Yüzyılı diye hedef haline getirdiğimiz bir yıldayız"

Biga'da yoğun bir program gerçekleştiren Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ak Parti Biga İlçe Binası'nda basın açıklaması gerçekleştirerek, Türkiye Yüzyılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye Yüzyılına yakışır bir şekilde kol kola çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayan Ak Partili Gider; "Bu yıl özel bir yıl. Cumhuriyetin 100'üncü Yılı. Türkiye Yüzyılı diye hedef haline getirdiğimiz bir yıldayız. Bizler tüm teşkilatlarımızla sahadayız. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz sahadayız. Türkiye Yüzyılını, Cumhuriyetin yüzyılını başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurucularına yakışır şekilde kutlamak, kuruculara yakışır şekilde değerlendirme ve buna Türkiye Yüzyılının damgasını vurmak hepimizin görevi. Bizler nasıl köy köy, mahalle mahalle sahadaysak aynı günlerde sayın Cumhurbaşkanımız da, Amerika'da ve yeniden yaptığı vurgu, yine yaptığı vurgu 'dünya beşten büyüktür.' Artık Türk Devletini, Türk Milletini hesaba katmadan yapacağınız bütün işler çıkmaz sokağa girer. Yani mikro ve makro anlamda yaptığımız işler birbirini tamamladığı için eskilerin tabiriyle nizasız fazılasız yani kesintisiz 20 yıldır iktidarız" şeklinde konuştu.

"Biga'daki herkesin kalbi Karabağ ile birlikte atıyor"

Azerbaycan'a yönelik baskılara değinen Gider; " İnşallah bu dönemde olduğu gibi önümüzdekiler süreçte de gerek Biga'mız gerek Çanakkale'miz gerek Türkiye'miz gerekse Türk Dünyası için güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Buradan biliyorum ki Biga'daki herkesin kalbi Karabağ ile birlikte atıyor. Çünkü biz iki devlette olsak tek milletiz. Orayla ilgili hesaplarda da herkes bizi işin içinde görmek zorunda.Yoksa hüsran yaşarlar" ifadelerini kullandı.
(Atilla Akın)

Paylaş