Türkiye’de bu hafta en çok izlenen filmler belli oldu! En çok hangi filmler izlendi?

Türkiye’de bu hafta en çok izlenen filmler belli oldu. Box Office Türkiye hafta sonu listesinde liderliği altı haftadır kimseye kaptırmayan "Deadpool & Wolverine", bu hafta da zirvede yer aldı. Bu hafta Türkiye’de en çok hangi filmler izlendi? İşte detaylar…

359

Bu hafta Türkiye'de sinema salonlarında en çok izlenen filmler belli oldu. Box Office Türkiye hafta sonu listesinde, "Deadpool & Wolverine" filmi liderliğini altı haftadır sürdürüyor. İşte filmlerin listesi…

1. Deadpool & Wolverine – 35 bin 850 Seyirci

Liderliği bırakmayan "Deadpool & Wolverine", seyirciyi yine sinema salonlarına çekmeyi başardı. Film, sevdiklerini ve tüm dünyayı tehdit eden bir tehlikeye karşı harekete geçen Deadpool’un, Wolverine ile güçlerini birleştirerek bu tehlikeye karşı savaşını anlatıyor.

2. Ters Yüz 2 – 23 bin 923 Seyirci

İkinci sırada yer alan ‘Ters Yüz 2’, Riley’nin ergenlik dönemi zorluklarıyla başa çıkma sürecini izleyicilere aktarıyor. Film, genç karakterin aklında yaşanan duygu karmaşasını etkileyici bir şekilde yansıtıyor.

3. Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) – 20 bin 648 Seyirci

Üçüncü sırada "Çılgın Hırsız 4" yer alıyor. Chris Renaud ve Patrick Delage’in yönetmenliğini üstlendiği bu eğlenceli animasyon, Gru’nun ailesi ve sadık Minyonlarla birlikte yaşadığı yeni maceraları konu ediniyor.

4. Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır – 12 bin 651 Seyirci

Animasyon türündeki "Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır", dördüncü sıraya yerleşti. Ali Karaçam’ın yönetmenliğini yaptığı bu film, küçük izleyiciler için ilgi çekici bir seçenek olarak öne çıkıyor.

5. Alien: Romulus – 11 bin 606 Seyirci

Listenin beşinci sırasında yer alan "Alien: Romulus", uzayda geçen korku dolu bir macerayı beyaz perdeye taşıyor. Bir grup genç uzay sömürgecisinin, terk edilmiş bir uzay istasyonunda dünyanın en korkutucu yaşam formu ile karşılaşmasını anlatan film, gerilim dolu sahneleriyle izleyicileri etkilemeyi başarıyor.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş