Turan, Biga'dan gelen muhtarlarla buluştu

Dünya Muhtarlar Günü vesilesiyle, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Biga'dan gelen yaklaşık 50 muhtarı makamında ağırladı. Bu özel ziyaret sırasında, muhtarlar günün önemini vurgulayarak, devletin sahadaki öncüleri olduklarını dile getirdiler.

861

Dünya Muhtarlar Günü'nü kutlamak amacıyla Biga'dan gelen yaklaşık 50 muhtar, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'ı ziyaret ederek, günün anlam ve önemine dair görüşlerini paylaştılar. Biga Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ağaköy Muhtarı Ayhan Ferah'ın organize ettiği bu özel ziyaret, Ankara'ya yapılan bir gezi ile gerçekleşti. Turan, ziyaret sırasında muhtarları Dünya Muhtarlar Günü'nü kutlayarak, "Muhtarlar devletimizin alandaki öncüleridir. Onlar, vatandaşların dertlerini, sıkıntılarını, ve mutluluklarını duyar ve bize iletirler. Bu nedenle ben muhtarlara öncülerimiz diyorum," dedi.

GAMER’in önemine yer verildi

Bakan Yardımcısı Turan, muhtarlara Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)'ni gezdirdi. Burada, Bakanlık çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi vererek, muhtarlara bu merkezin önemini anlattı. GAMER'de, Jandarma ve emniyetin gerçekleştirdiği örnek operasyonları izleyen muhtarlar, Bakanlığın teknolojik altyapısına tanıklık ettiler.

Hatıra Fotoğrafı ile Günün Anısını Taçlandırdılar

Programın sonunda, Bakan Yardımcısı Turan, muhtarlarla bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu özel buluşma, muhtarların devletin önemli halkla ilişkiler temsilcileri olarak oynadıkları rolün vurgulanmasına ve onların çalışmalarının takdir edilmesine vesile oldu.

(Saim Tunçman)

Paylaş