TÜM BEL-SEN Çanakkale Şubesi 8. Olağan genel kurulu gerçekleşti

Çanakkale Belediyesi Belediye Çalışanları Sendikası'nın (TÜM BEL-SEN) Çanakkale Şubesi, 8. Olağan Genel Kurulu'nu düzenledi. Yapılan seçimle yeni yönetim belirlendi.

802

Çanakkale Belediyesi Belediye Çalışanları Sendikası'nın (TÜM BEL-SEN) Çanakkale Şubesi, 28 Ekim Cumartesi günü Çanakkale Belediyesi Belediye Çalışanları Eğitim ve Sosyal Tesisi Ercan Adsız toplantı salonunda 8. Olağan Genel Kurul'u gerçekleştirdi. Genel Kurul'a katılan önemli isimler arasında Çanakkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay, Çanakkale Belediyesi Meclis üyesi CHP Grubu Meclis Başkan Vekili Çanakkale Belediye Başkan aday adayı Erdal Gezen, CHP İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP İl Başkan Yardımcısı Saim Eşref Özel, Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Yasin Hacımusalar ve yönetim kurulu üyeleri, DİSK Genel-İş Şube Başkanı Serkan Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, TÜM BEL-SEN Edirne Şube Başkanı Bedri Kara ve yönetim kurulu üyeleri, TÜM BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı ve yönetim kurulu üyeleri, TÜM BEL-SEN Balıkesir Şube Başkanı İlker Omar Demiray ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, konukların konuşmalarıyla başladı. Şube Başkanı Bülent Barın, Genel Kurul Yürütme Kurulu Raporlarının okunması ve ibrası sonrası seçim sürecine geçildi. Yapılan seçimle, Bülent Barın, Eray Vural, Gökay Şahiner, Burcu Yeter, Yılmaz Üzden, Umut Berberoğlu ve Mehmet Uygun, Şube Yürütme Kurulu üyeleri olarak belirlendi.

(Şerife Turhanlı)

Paylaş