TÜGEM Çanakkale'den İl Ticaret Müdürlüğü'ne ziyaret

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Çanakkale Şubesi, Çanakkale İl Ticaret Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

699

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Çanakkale İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri, 2024 yılının ilk Kurum ziyaretini, Çanakkale İl Ticaret Müdürü Hakan Tuncerli'ye gerçekleştirdi. Ziyarette; sektörel güncel konu ve sorunları içeren rapor sunuldu.

Ticaret Bakanlığının ve İl Müdürlüklerinin yaptıkları sektörel çalışmalar, vizyon planları ve Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği hakkındaki görüşleri ile Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi alma hususunda staj şartı gündemi hakkındaki görüşler paylaşıldı.

TÜGEM Çanakkale’de yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Hakan Tuncerli’yi 18 Ocak Perşembe günü gerçekleştireceğimiz Network Etkinliğimizde meslektaşlarımızla buluşturacağımız programın detaylarını konuştuk. Gayrimenkul Danışmanı meslektaşlarımızın Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği hakkındaki tüm sorularını yanıtlayacağını ifade eden İl Ticaret Müdürümüz mevcut uygulamalardan da önümüzdeki dönemde hayata geçecek uygulamalar hakkında da bizleri bilgilendirecek. İl Ticaret Müdürümüze bizleri ağırlayarak sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi dinlediği sektör paydaşları olan Yönetim Kurulu Üyelerimize vakit ayırdığı için teşekkür ederiz. Ziyarete katılan Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ederiz.”

Ziyarete katılım sağlayan isimler ise şu şekilde sıralandı: İl Başkanı Mustafa Alptuğ Akkoca, İl Koordinatörü Burcu Özgen Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Mercan, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Danacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Fatma Saltık Bilgiç, Reyhan Arslanoğlu, Bilgin Bağçeli, Müteher Uygun Önder, Özmen Gök

(HABER MERKEZİ)
Paylaş