TOBB Çanakkale Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları Seçimleri Tamamlandı

TOBB koordinasyonunda gerçekleştirilen seçimlerle, Türkiye'nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi üyeleri belirlendi.

1516

TOBB koordinasyonunda, girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde Odalar ve Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye'nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi seçimleri Çanakkale'de gerçekleştirildi.

Seçimler birden fazla noktada yapıldı

Çanakkale Ticaret Borsası Hizmet Binası'nda yapılan seçimlere, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binalarından da katılım sağlandı. Seçim sonucunda, TOBB Çanakkale İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri belirlendi.

Deniz; "Oda -Borsalar olarak itici güç olmaktayız"

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Birliğimiz önderliğinde kurulan Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının seçimlerini kutladı. Deniz, girişimci kurullarının ilimizdeki kadın ve gençlere eğitim, mentorluk, dayanışma ve istihdam fırsatları sunduğunu, başarılı girişimcileri rol model olarak gösterdiğini ve onları iş dünyasına teşvik ettiğini belirtti. Deniz, Oda ve Borsalar olarak girişimci kurullarının her zaman destekçisi olduklarını, yeni dönemde birlikte projeler üreteceklerini ve büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacaklarını söyledi. Deniz, seçimin hayırlı olmasını dileyerek, tüm girişimcilere başarılar temenni etti.

Semizoğlu, "Gönüllülük esasına dayalı önemli bir sorumluluk üstlendiler"

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin Odamızın ev sahipliğinde yapıldığını ve seçilen arkadaşları tebrik ettiğini söyledi. Semizoğlu, girişimcilik kültürünün kadın ve gençler arasında yaygınlaşması için gönüllü olarak çalışacak olan İcra Komitesi üyelerine güvendiğini ve Yönetim Kurulu olarak her zaman destek olacaklarını belirtti. Semizoğlu, "Gönüllülük esasına dayalı önemli bir sorumluluk üstlendiler. Girişimcilik kültürünün ilimizdeki kadın ve gençler arasında gelişmesine öncülük edeceklerine inancım sonsuz. Yönetim Kurulu olarak biz Çanakkale İl Kadın Girişimcilerimizin ve Genç Girişimcilerinizin her zaman destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Seçilen komite üyeleri

Çanakkale Ticaret Borsası Üyeleri, TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitelerini seçti. Seçim sonuçlarına göre, Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin asil üyeleri Ahmet Yunus Sevim, Doğan Deniz, Emrah Kuru, Hakan Kodak, İsmail Eker, Münir Sadi Özsüer ve Seçkin Sezer oldu. Yedek üyeler ise Oğuzhan Deniz, Aydın Yücel, Alper Denizli, Eslem Ahmet Semiz, Fettah Güneş, Uğur Özcan ve Mert Kocasoy olarak belirlendi. Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin asil üyeleri ise Aslı Akgül ve Ezgi Olgun, yedek üyeleri ise Sibel Elmas ve Reyhan Soylu oldu.

31 Ekim'de belirlenecek

Çanakkale İli Oda ve Borsalarında yapılan seçimlerin ardından 15 kişilik icra komitesi üyeleri seçilerek, 31 Ekim 2023 tarihine kadar İl İcra Komitesi üyelerinin yapacağı seçim ile Başkan Ve Başkan Yardımcıları belirlenecek. (Erhan Taylan)

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu

Paylaş