"Tarım sektörü için son derece kritik bir rol oynamaktadır"

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Ve Çanakkale Ticaret Borsası, Çanakkale İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

787

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal ve ÇTB Genel Sekreteri Sevcan Elver bir süre önce Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan Nazan Türkarslan'a, "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan Nazan Türkarslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ÇTSO Heyeti ve ÇTB Heyeti, Türkarslan ile bir süre sohbet ederek Çanakkale genelinde tarım ve tarıma dayalı sanayi ile ilgili yürütülen çalışmalar ile ilgili karşılıklı yapılan fikir alışverişlerinin ardından, Türkarslan'a yeni görevinden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar dilediler.

Semizoğlu; "Daha sürdürülebilir, verimli ve yenilikçi uygulamalar"

Ziyarete ilişkin konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; "İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ülkemizin tarım sektörü için son derece kritik bir rol oynamaktadır. Bu görev, çiftçilerimizin sürdürülebilirliğini sağlama, doğal kaynakları koruma ve tarım sektörünü geliştirme gibi büyük sorumluluklar içermektedir. Çanakkale'mizin elverişli ve zengin toprakları için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekibi ve paydaşlarıyla işbirliği içinde çalışarak, ilimiz tarımında daha sürdürülebilir, verimli ve yenilikçi uygulamaların hayata geçirilmesini sağlayacağımıza inanıyoruz. Sayın Türkarslan'a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkarslan, ziyaretleri nedeniyle Oda ve Borsa Başkanları ve Genel Sekreterlerine teşekkürlerini iletti.

(Duygu Yılmaz)

Paylaş