Şenol Güneş: “Bu Sonuçlar Ne Bana Ne De Takıma Yakışmaz”

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamalarda, takımın fiziksel düşüşüne ve oyuncuların performansına dikkat çekti. Güneş, “Bu sonuçlar ne bana ne de takıma yakışmaz” diyerek, mevcut durumun kabul edilemez olduğunu vurguladı. Oyuncuların yüzde 100’ünü vermediğini belirten Güneş, “Bu maçı mağlubiyet olarak yorumluyorum” ifadelerini kullandı.

114

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor, Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, önemli açıklamalarda bulundu.

“Bu Maçı Mağlubiyet Olarak Yorumluyorum”

Güneş, “Bu maç bizim yeniden başlama trendimiz olmalı. İyi oynayıp kaybedersek umutlu olurduk. Bugün oyuncular yüzde 100’ünü vermedi. Kötü niyet var demiyorum ama bunları düzeltmeniz gerekiyor. Güçleri yetmese de savaşacaklar. Topu iyi kullanmayacaksa, iyi oynamayacaksa ben onu sahaya niye koyayım. Ona da yazık bana da. Bu maçı ben mağlubiyet olarak yorumluyorum,” dedi.

“Anormal Şeyler Oldu”

Güneş, oyuncuların fiziksel durumuna dikkat çekerek, “Bu şekilde olmaz. Oyuncularımız sezon başı idman yapıp da fiziksel olarak düşüştelerse -ki, ya sakatlığı var, ya hazır değil, ya yorgun. Tamamen kopuk. Bunu suçlamak olarak söylemiyorum. Onlara da anlattım. Bunu düzeltmek zorundayız. Çünkü mevcut durum ayna gibi gözüküyor. Anormal şeyler oldu,” ifadelerini kullandı.

“Bu Sonuçlar Bize Yakışmaz”

Sonuçların kendilerine yakışmadığını belirten Güneş, “Takımı kendi haline bıraksan zaten 4 puan alır. Bu sonuçlar ne bana ne de takıma yakışmaz,” şeklinde konuştu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş