Sabiha Gökçen Havalimanı’na Avrupa’dan birincilik ödülü!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın benzersiz misafirperverlik girişimi Avrupa birincisi olarak ödüllendirildi. Sabiha Gökçen "En İyi Misafirperverlik Girişimi" kategorisinde birinci oldu.

530

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (İSG), seyahat eden yolculara benzersiz bir konaklama deneyimi sunan "uyku kabinleri" ile büyük bir başarı elde etti. Bu yenilikçi konsept, Bangkok'ta düzenlenen 2023 FAB Awards Havalimanı Yiyecek & İçecek-Konaklama Konferansı ve Ödülleri'nde "En İyi Misafirperverlik Girişimi" kategorisinde Avrupa Birincisi olarak ödüllendirildi.

Seyahat yorgunluğuna benzersiz mola

Uyku kabinleri, İSG dış hatlar terminalinde seyahat yorgunluğunu unutulmaz bir mola haline getiriyor. Yolcular, pasaport kontrol noktasının sonrasında bulunan asma kat alanda bu benzersiz hizmetten yararlanabiliyorlar.

Havalimanında ev konforu

Her uyku ünitesi, dinlenmek isteyen yolcular için ergonomik yataklar, akıllı tuvaletler, kişisel eşyalarını güvenle saklayabilecekleri dolaplar ve teras alanı gibi olanaklar sunuyor. Ayrıca, çeşitli dijital platformları izlemek için TV ekranı, çalışma masası, dünya genelindeki priz tiplerine uygun şarj üniteleri, deniz dalgası sesi veren ve ses seviyesi ayarlanabilen hoparlör ile bir tablet bilgisayar da mevcut.

Uluslararası faaliyet başlayacak

Kepler Kulübü Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Alaettinoğlu, bu misafirperverlik girişiminin Türkiye ve Sabiha Gökçen Havalimanı için büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyledi. Alaettinoğlu, gelecekte dünya genelindeki havalimanlarında Türk misafirperverliğini tanıtmak için çalışacaklarını ve şu an için Malezya Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı ile Letonya Riga Uluslararası Havalimanı olmak üzere toplamda 4 yurt dışı lokasyonunda faaliyete geçeceklerini açıkladı. Bu ödül, İSG'nin misafirlerine sunduğu yenilikçi ve konforlu konaklama seçeneği olan uyku kabinleriyle sivil havacılık sektöründe ne kadar büyük bir başarıya imza attığını gösteriyor.(AA)

Paylaş