Özel Keşan Hastanesi'nden Başarılı Beyin Tümörü Operasyonu!

Özel Keşan Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Barış Chousein, son teknoloji ekipmanlarla gerçekleştirdiği başarılı bir beyin tümörü ameliyatıyla dikkatleri üzerine çekti.

896

Özel Keşan Hastanesi'nden Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Barış Chousein, başarılı bir operasyonla 2.5 cm boyutundaki bir beyin tümörünü başarılı bir şekilde çıkardı. Bu son teknoloji cihazlarla gerçekleştirilen operasyon, 27 yaşındaki genç bir hastanın sağlığını yeniden kazanmasını sağladı.

27 Yaşındaki Genç Hastaya Umut Veren Operasyon

27 yaşındaki genç bir hastanın 2.5 cmlik tümörü, Op. Dr. Barış Chousein liderliğindeki cerrahi ekip tarafından başarılı bir operasyonla çıkarıldı. Ameliyat, son teknoloji nöronavigasyon ve nöromonitör cihazlarıyla gerçekleştirildi.

Teknolojinin Gücüyle Hızlı ve Etkili Çözümler

Nöronavigasyon ve nöromonitör gibi son teknoloji cihazlar, Dr. Chousein'in omurilik tümörleri, beyin tümörleri ve beyin kanamaları gibi karmaşık cerrahi operasyonları daha kısa sürede ve daha etkili bir şekilde tamamlamasını sağlıyor. Bu gelişmiş teknolojiler, hem hastaların iyileşme sürecini kısaltıyor hem de cerrahi müdahalelerin başarısını artırıyor.

Uzmanlık Alanında İleri Teknoloji Kullanımı

Özel Keşan Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Barış Chousein, uzmanlık alanında sunduğu yenilikçi yaklaşımlar ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanmasıyla tanınıyor. Her geçen gün gelişen teknolojiyle birlikte, hastaların tedavi süreçlerindeki başarı oranı da artıyor.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş