Ölçek, seçim çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Gökçeada Belediye Başkan Adayı Yıldıray Ölçek, seçim ziyaretleri kapsamında Kadri Üçok Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

1741

AK Parti Gökçeada Belediye Başkan Adayı Yıldıray Ölçek, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Fatih Taylan ve belediye meclis üyesi adayları ile Kadri Üçok Caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ölçek, kapısının her zaman açık olduğunu hatırlatarak, Gökçeada Belediyesi’nde göreve geldiğinde bunu bir adım öteye taşıyacağını belirterek makamların her zaman halka açık olacağını söyledi. Belediyeciliğin sadece imar işleri yapan bir kurum olmadığını aktaran Ölçek, çok sayıda kalemi içerisinde bulunduran belediyeciliği dar bir kalıba sığdırmak istemediklerini dile getirdi. Belediyeciliğin iyi bir organizasyon ve ekip kurma kabiliyeti ile yöneteceklerini ifade eden Ölçek, “ Belediye personeli içerisinde kuracağımız ekipler ile tüm sorunlara anında müdahale edeceğiz. Yine tüm birimlerde kuracağımız ekiplerle hayata geçireceğimiz projelerimiz olacak” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş